MASTERCLASS

Ombre Brow

Je leert extra goed de shadingmethode en hoe zet je de outline zonder dat deze zichtbaar is? We oefenen intensief op shading en pentechniek 1 model onder begeleiding. Hoe zet ik Soft Ombre en hoe zet ik een Dark Ombre?

BEKIJK OPLEIDING

MASTERCLASS

Nano Hairstroke – Cashmere techniek

De Cashmere Brow is momenteel de nieuwste techniek op gebied van hele natuurlijke haargroei nabootsen.  Deze fluffy haartechniek geeft een nog meer natuurgetrouwe Hairstroke en 3-D effect.

BEKIJK OPLEIDING

MASTERCLASS

Masterclass Full Lips Pigmentatie

Je leert tijdens deze Masterclass extra verfijnde pixeltechniek/shadingmethode en strakke contour plaatsen. Welke verschillende naalden kun je inzetten en wat beinvloed deze keuze?

BEKIJK OPLEIDING

MASTERCLASS

Powder – Smudge Eyeliner

Tijdens deze Masterclass leer je hoe je een hele subtiele Eyeliner maakt met zachte poederpixels voor het powder-effect. Je leert zachte poederlagen maken en een strakke outline en punt creëren met handige technieken.

BEKIJK OPLEIDING

MASTERCLASS

Kleurenleer en correctietraining

Het is belangrijk kleurkennis te hebben van wat pigmenten doen in de huid, waar zijn ze uit opgebouwd en wat is het effect van verschillende kleuren op elkaar? Hoe corrigeer je te rode of grijs – blauwe wenkbrauwen?

BEKIJK OPLEIDING