Boost je praktijk met de Langmair Picolaser

Verdien €100,- in 10 minuten met de L500PICO – zonder specifieke vooropleiding

MEER INFO AANVRAGEN

Vraag meer informatie op of boek een gratis demo

Voordelen van de Picolaser

Ontdek de kracht van de Picolaser: van correctie van permanente make-up tot het verwijderen van tatoeages, de L500PICO biedt ongeëvenaarde precisie en resultaten.

 • Tatoeages verwijderen: Verwijdert alle kleuren tatoeages, met minimale pijn en hersteltijd.

 • Permanente make-up verwijderen: Verwijdert tussen 1-3 behandeling alle kleuren PMU.

 • Correctie van permanente make-up: Biedt een veilige oplossing voor het corrigeren van foutieve PMU of verkleuringen

 • Carbon Peelingen: Een innovatieve behandeling voor een stralende, verjongde huid.

 • Collageenstimulatie: Bevordert de natuurlijke aanmaak van collageen, voor een vollere en stevigere huid.

 • Volume & Glow: Geeft de huid een gezonde uitstraling en verbetert de huidtextuur.

 • Verfijning van de Huidstructuur: Maakt fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar.

 • Vasculaire Behandelingen: Effectief tegen vaatafwijkingen voor een egale huidskleur.

 • Pigmentatie-Stoornissen: Verwijdert effectief pigmentvlekken en ouderdomsvlekken.

Hoe het werkt

Eén woord over Rebecca: Topvrouw. Ze is heel professioneel en kent haar vak. Met raad en daad staat ze altijd voor je klaar. Ook de service achter is toppie! 

In november een Picolaser gekocht en die laser is een meerwaarde in mijn salon. Ik heb al hele mooie resultaten behaald en allemaal tevreden klanten! Méér dan een aanrader.

Stephanie Petit

“Sinds we de Picolaser in ons aanbod hebben opgenomen, is het aantal aanvragen voor tatoeageverwijdering explosief gestegen. Cliënten waarderen de verminderde behandeltijd en het feit dat zelfs de meest hardnekkige kleuren effectief worden verwijderd. De Picolaser is een gamechanger voor ons bedrijf geweest.”

Mark de Boer, Eigenaar, Tattoo Away Clinic

“Met de Picolaser kunnen we nu behandelingen aanbieden die voorheen ondenkbaar waren in onze praktijk. De precisie en snelheid waarmee we huidverjonging en -reiniging kunnen uitvoeren, heeft onze praktijk onderscheidend gemaakt in de regio. Onze cliënten zijn bijzonder te spreken over de zichtbare resultaten na slechts één behandeling.”

Linda Vermeulen, Dermatoloog, DermaCenter Veldhoven

“De introductie van de Picolaser in ons behandelingsassortiment heeft ons in staat gesteld om een breder scala aan huidaandoeningen effectief te behandelen. Van ouderdomsvlekken tot fijne lijnen, de resultaten spreken voor zich. Het meest indrukwekkende aspect is de veiligheid en het comfort voor onze cliënten, iets wat ons echt onderscheidt van de concurrentie.”

Sophie Hendriks, Cosmetisch Arts, Beauty Innovations

Over Langmair Academy

Langmair Academy onderscheidt zich niet alleen als een vooraanstaande opleider binnen de permanente make-up en laserbehandelingen sector, maar ook als een toonaangevende groothandel in de verkoop van hoogwaardige tattoo- en PMU-verwijderapparatuur, waaronder de geavanceerde Picolaser.

Ons doel is om de beautyindustrie te voorzien van de nieuwste technologieën en apparatuur die praktijken helpen hun diensten naar een hoger niveau te tillen.

Bij Langmair Academy geloven we in de kracht van kwaliteit. Elk apparaat dat we aanbieden, waaronder de Picolaser, is zorgvuldig geselecteerd en getest om te voldoen aan onze hoge standaarden. Dit zorgt ervoor dat onze klanten vertrouwen hebben in elk product dat ze van ons aanschaffen.

Naast de Picolaser bieden we een breed assortiment aan gespecialiseerde apparatuur voor het verwijderen van tatoeages en permanente make-up. Ons aanbod is ontworpen om aan alle behoeften van moderne schoonheidspraktijken te voldoen, van basisapparatuur tot de meest geavanceerde systemen.

Kiezen voor Langmair Academy betekent ook kiezen voor ongeëvenaarde ondersteuning en advies. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij de selectie van de juiste apparatuur voor jouw praktijk en biedt training en opleidingen om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je investering haalt.

We zien onszelf als een partner in de groei van jouw praktijk. Door te investeren in de Picolaser, investeer je niet alleen in de kwaliteit van je dienstverlening, maar ook in de toekomst en het succes van je bedrijf. Ontdek hoe onze producten jou kunnen helpen om je concurrentie voor te blijven en je klanten de best mogelijke resultaten te bieden.

rebecca langmair

Bij Langmair Academy…

…streven we ernaar om de beautyindustrie te veranderen met innovatieve oplossingen en professionele ondersteuning. Neem contact met ons op om meer te ontdekken over hoe onze producten, zoals de Picolaser, jouw praktijk kunnen verrijken.

Verdien de kosten van de Picolaser al binnen 1 jaar terug

In 10 minuten, €100,- verdienen

Met de Picolaser zorg je voor een ongekend snel rendement op je investering. Met de capaciteit om €100 in slechts 10 minuten te verdienen, biedt de Picolaser u de mogelijkheid om de aanschafkosten binnen een jaar terug te verdienen, afhankelijk van het aantal behandelingen dat u uitvoert.

Leasingmogelijkheden

Flexibele leasingopties vanaf € 260,- per maand. Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag nu een gratis demonstratie aan

Aanvraag Demonstratie
Ik heb de voorkeur voor
Captcha

Waarom nu investeren in een Picolaser bij Langmair Academy?

 • Gratis Picolaser opleiding: Ontvang een uitgebreide training ter waarde van €1590,- zonder extra kosten. Deze opleiding bereidt je voor op het effectief en veilig gebruiken van de Picolaser in jouw praktijk.
 • Persoonlijke begeleiding: Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je door elk stadium van de implementatie te leiden.
 • Leasingmogelijkheden: Flexibele leasingopties vanaf € 260,- per maand. Vraag naar de mogelijkheden.
 • Eenvoudige integratie: Onze uitgebreide training en continue ondersteuning zorgen voor een vlotte overgang en efficiënt gebruik.

Wacht niet langer om jouw praktijk naar een hoger niveau te tillen met de Picolaser. Boek nu je gratis online demo, of vraag meer informatie aan over onze Picolaser en de exclusieve aanbiedingen.

Eventueel kun je ook telefonisch contact opnemen via 085- 2500594 of stuur een e-mail naar info@langmairacademy.com.