NIEUW

De Cashmere Brow masterclass

De Cashmere Brow is momenteel de nieuwste techniek op gebied van hele natuurlijke haargroei nabootsen. Nog weinig specialisten beheersen deze methode. Voor jou dus een kans om je verder te specialiseren in het zetten van nog natuurlijkere haargroei met de naaldmethode. En jezelf te onderscheiden van de rest!

De Cashmere Brow vereist een goede beheersing van de pentechniek met jouw PMU apparaat. Hierom zijn intensieve trainingen voorafgaand zeer belangrijk. Als je de patronen eenmaal beheerst en ook de pen en naaldtechniek goed in de vingers hebt kun je prachtige volle wenkbrauwen zetten die nog beter blijven zitten dan de Microblading techniek. Cashmere Brow patronen middels een ultra fijn naaldje zetten is daarnaast ook nog eens vele malen veiliger voor de huid en voorkomt littekenvorming of migratie en vervorming van pigmenten in de huid.

Rebecca Langmair is getraind door internationale masters op dit gebied. Hairstroke-technieken zijn haar specialisme. Zij heeft al ruim 15 jaar ervaring met PMU en geeft al ruim 6 jaar les aan Nederlandse & Belgische ondernemers en starters.

Met het door haar ontwikkelde lesprogramma en werkboeken met zeer uitgebreide teken en theorielessen word jij goed voorbereid op deze nieuwste methode voor vollere en natuurlijkere haarpatronen. We hebben 2 programma’s ontwikkeld. Eén voor de starter die nog geen enkele PMU ervaring heeft en één programma voor de gevorderde PMU specialist.

CASHMERE BROW VOOR GEVORDERDEN ( jij hebt al ervaring met een PMU machine en het zetten van wenkbrauwen) Totaal 3 lesdagen en 3 modellen € 2419,- incl. materialen pakket & werkboek

  • Dag 1 & 2: kleurenleer, pentechniek en patronen oefenen op kunsthuid, 2e lesdag middag 1 model

  • Dag 3: 2 modellen Cashmere techniek + Brow Mapping voor het symmetrisch en efficiënt leren uitmeten van de wenkbrauwen, uitreiking diploma!

  • Optioneel + de PowerLiner PMU machine for professional use prijs € 3195,-

    of de BaseX PMU Pen (ook draadloos te gebruiken) € 995,-

BaseX PMU Pen (wenkbrauwen, Eyeliner en lippen) ook draadloos te gebruiken)

€1000,- KORTING MET STAP BUDGET

INTERESSE

Aanmelden / meer info

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Eventueel kun je ook telefonisch contact opnemen via 030 711 30 66

Meer info
DIRECT INSCHRIJVEN

Kijk voor jouw startdata bij je gewenste opleiding op de pagina!  

Meld je via onderstaande button aan voor het starters STAP BUDGET

Direct inschrijven met STAP BUDGET

INTERESSE

Aanmelden / meer info

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Eventueel kun je ook telefonisch contact opnemen via 030 711 30 66 of stuur een e-mail naar info@langmairacademy.com

MEER INFORMATIE OF DIRECT INSCHRIJVEN?

Contactformulier

Opleiding - Allround Plus
reCAPTCHA