Vlierweg 12-a 3991BC Houten
info@langmairacademy.com
030 274 5350

Ma: 10:00 tot 18:00 uur
Di-Vr: 9:30 tot 22:00
Za: 9:00 tot 17:00

Langmair Academy

VERBETER JOUW PERMANENTE MAKE-UP SKILLS

The Langmair Academy is een plek waar je je permanente make-up skills kunt verbeteren middels opleidingen voor gevorderden of vanaf de basis een echte PMU artist kunt worden. Wij bieden uitgebreide lessen waarin wij diep in gaan op de techniek om perfect mooie Hairstroke te kunnen maken. In onze Academy kun je terecht voor alle PMU skills als : PMU Brows, Eyeliner en mooie Full Lips technieken.

Wij bieden naast onze opleidingen en producten ook een soft franchise concept aan waarbij u een PMU salon kunt worden met het Label “ Langmair PMU Artist wat u meer omzet en vertrouwen in de markt zal bieden. U heeft immers een naam die bekend staat om haar kwaliteit en mooie technieken. U kunt gebruik maken van privileges als ondernemer, indien u uw eigen salon wilt starten of transformeren naar Langmair PMU ARTIST.

Langmair Academy

ACADEMY VOOR PERMANENTE MAKE-UP

De Academy is opgericht in 2016 omdat er veel vraag was naar scholing en technieken door Rebecca Langmair. Haar technieken zijn zeer verfijnd en de kennis die door internationale artiesten aan haar is bijgebracht wil Rebecca Langmair nu verder geven middels haar eigen Academy en nieuwe PMU – Artist Label (pigmenten, apparatuur en speciale ontwikkelende mesjes) Deze lijn is speciaal ontwikkeld om de mooiste Natural brows, Full lips en Eyeliners te creëren. De passie voor haar werk zie je terug in de mooie producten die daarbij horen.

De opleiding start 20 maart 2017. Wij werken met maximaal 8 personen om kwaliteit en individuele aandacht te waarborgen. Je bent van harte welkom bij New Skin om te zien hoe wij werken!

Naast de opleidingen die gegeven worden is het ook mogelijk marketingtrainingen te volgen die direct je omzet gaan verhogen in je salon. Hierbij wordt vooral ook gekeken hoe je snel veel PMU klanten kunt krijgen. Als je de theorie en praktijklessen goed hebt afgerond, krijg je een diploma die jou een erkende PMU specialiste maakt. Met dit diploma kun je eventueel je specialisaties behalen bij ANBOS/Kwaliteitscentrum. Deze specialisatie is alleen te behalen indien je ook in bezit bent van een schoonheidsspecialisten diploma (niveau 3 of niveau 4).

De Academy staat voor kwaliteit en maakt jou een erkende Permanente make-up Artist. Daarnaast is het mogelijk bij ons alle producten , apparatuur en materialen te bestellen die je nodig hebt om je werk professioneel uit te voeren. Tijdens de opleiding wordt ook aandacht besteed aan GGD voorwaarden en regelgeving. Je krijgt exact de protocollen aangeleerd die nodig zijn om je bij de GGD aan te melden en een officiële erkenning te krijgen. Je krijgt een eigen werkboek voor thuis.

WORDT EEN UNIQUE SELLING POINT

Wordt jij een van de RL- Langmair PMU artist klinieken? Bij het aansluiten in ons netwerk en het dragen van deze naam profiteer je mee met de bekendheid door Rebecca Langmair omtrent PMU behandelingen

Heb jij alle benodigde diploma’s behaald in onze Academy en gebruik jij hierbij onze producten en apparatuur dan kun jij je aansluiten in ons netwerk. Je krijgt een eigen vermelding op onze website en wij verwijzen direct klanten naar jouw instituut. Daarnaast krijg je ook extra kortingen bij de inkoop van je materialen.

Wij houden je op de hoogte van onze marketingstrategieën en ontwikkelingen in de branche. Ben jij een Unique Selling Point van RL Langmair –PMU Artist krijg je marketingondersteuning gratis.

ENKELE IMPRESSIES

Hieronder staan enkele impressies van onze werkzaamheden.
WhatsApp chat