EEN ERKENDE PMU ARTIST VIA DE

Langmair Academy

De Academy staat voor kwaliteit en maakt jou een erkende Permanente make-up Artist.

Daarnaast is het mogelijk bij ons alle producten, apparatuur en materialen te bestellen die je nodig hebt om je werk professioneel uit te voeren.

Tijdens de opleiding wordt ook aandacht besteed aan GGD-voorwaarden en regelgeving. Je krijgt exact de protocollen aangeleerd die nodig zijn om je bij de GGD aan te melden en een officiële erkenning te krijgen. Je krijgt een eigen werkboek voor thuis.

NEEM CONTACT OP

OVER REBECCA

Rebecca Langmair

Rebecca Langmair die ruim 20 jaar als Beauty entrepreneur actief is in de Beauty Branche heeft naast de Academy ook een bekende kliniek in Houten. (New Skin)  Met deze kliniek wist zij ook een nominatie binnen te slepen als beste salon groot van Nederland.

Vanuit deze kliniek heeft zij veel praktijk ervaring en kennis opgebouwd. Deze ervaring en kennis worden jou aangereikt als leerling aan de Langmair Academy.

Er is een enorme wildgroei aan opleiders die op vaak onprofessionele wijze onwetende leerlingen dit vak tegen relatief hoge kosten in paar dagen willen aanleren. Permanente make-up is een va wat je alleen leert door veel praktijkkennis op te bouwen. Niet virtueel of door enkele lessen.

Het is daarom noodzaak dat je tijdens je opleiding veel praktijkervaring opdoet en dus echt op veel modellen onder begeleiding traint. Zo krijg je tijdens de opleiding steeds meer zelfvertrouwen en kan je ook daadwerkelijk daarna meteen aan de slag.

NEEM CONTACT OP

CERTIFICERING

Erkende CRKBO Opleider

De Langmair Academy is een erkende CRKBO opleider en voldoet aan de voorwaarden als erkende vakschool die dit keurmerk stelt. Dit betekend ook dat de lessen vrijgesteld zijn van btw. Je krijgt na de opleiding ook een erkend diploma als Langmair PMU Artist.

Wij bieden jou professionele theorie boeken aan zodat je naast de vele praktijklessen ook een goede  theoretische basis kennis opbouwt. Zo leer je bijvoorbeeld om te gaan met goede intake gesprekken, nazorg instructies, contra indicaties, huidaandoeningen, GGD en  Hygiëne protocollen en kleurenleer.

Het is heel belangrijk je kennis te vergroten over de huid en het effect van permanente make-up op die huid.  Deze kennis zul je veelvuldig nodig hebben om een juiste inschatting te maken van de behandeling bij je cliënt.

Rebecca Langmair heeft als  jong kind goed en veel getekend. Heel gedetailleerd en het leren nabootsen tot in detail. (mensen en stillevens) Haar tekenkunsten heeft zij doorgevoerd in de wereld van permanente make – up. Dit is te zien in haar natuurlijke werk.

Veel bekende Nederlanders hebben inmiddels hun wenkbrauwen al door Rebecca Langmair laten zetten. Ook bekende youtubers en Beauty bloggers hebben hierover geschreven en gefilmd.

Tekenen is de basis van mooie permanente make-up. Hierom krijg je tijdens de opleiding ook uitgebreide tekenlessen. Wij leren van jou ook een echte kunstenares te maken die prachte haartjes leert nabootsen! Er wordt alvorens je op modellen aan de slag gaat eerst veel geoefend op de kunsthuid zodat je daarop leert werken met mesjes of de naaldmethode (Permanente make-up machine)

Brow Mapping en de morfologie (verhouding) van de wenkbrauwen. Met touwtjes  de schets uitmeten is een nieuwe methode die wij ook toepassen bij het maken van de juist vorm van de wenkbrauwen. Het is belangrijk goed te leren meten met o.a. meetlint. Je leert daarbij  de juiste verhoudingen leren maken van een wenkbrauw. Dit vergt ook oefening die wij jou leren eigen te maken!

NEEM CONTACT OP