FACE 2 FACE BEAUTYCARE – BROEK OP LANGEDIJK

Angela van Wonderen

Rebecca is al 11 jaar actief in het vak Permanente make-up. Zij is een ondernemer die streeft naar perfectie. Dat kun je wel terugzien in de manier waarop zij les geeft. Daar heb ik veel van geleerd en kan nu zelfverzekerd aan de slag gaan!

BEKIJK WEBSITE

BEAUTYCARE – HARDERWIJK

Marjolein Visser

Ik had eerst lang nagedacht voordat ik wilde starten met beginnen van PMU in mijn kliniek. Toen ik het artikel van Rebecca Langmair las in een vakblad ging ik overstag. Het ging toch makkelijker dan ik dacht. Het moet in je vingers zitten. Rebecca eerder mij de kneepjes van het vak. Nu ben ik 1 jaar verder en beleef veel plezier in het maken van mooie natuurlijk wenkbrauwen.Rebecca is een vakvrouw en durft boven de massa uit te stijgen met haar eigen keurmerk. Dankjewel Rebecca!

BEKIJK WEBSITE

MARIA’S BEAUTY – DIRKSHORN

Maria Ghadiri

Als een ervarende schoonheidsspecialiste zocht ik al geruime tijd een goed opleiding voor PMU. Ik heb Rebecca langmair via een vakblad gevonden. Na een warm en fijn gesprek met Rebecca heb ik besloten bij haar de opleiding Allround PMU te doen. Ik heb aan haar Academy hele mooie en professionele manier van PMU geleerd. Ik heb met succes bij Rebecca mijn opleiding afgerond en volgens haar advies daarna ook mijn GGD keuring en de PMU -specialisatie behaald. Nu werk ik al enige tijd met veel plezier met de Langmair PMU Artist producten. Daarnaast doe ik nascholingen of masterclasses om mijn kennis te verbreden.
Bedankt Rebecca voor het leren van professionele PMU!

BEKIJK WEBSITE

COLLEGA’S AAN HET WOORD

Referenties

“Rebecca heb ik leren kennen als een ondernemer met visie en doorzettingsvermogen. Met de Langmair Academy brengt ze haar kennis en kunde over op andere ondernemers in de beauty branche.”

DIANA DE WINTER, UNIEKE ONDERNEMER

“Rebecca toont haar bekwaamheid aan middels opleiding en ervaring, waardoor kwaliteit is gewaarborgd. Dat is mijn ervaring tijdens de jarenlange samenwerking als cosmetisch arts.”

PAUL WIJFFELS, ARTS

“Ik ben enorm onder de indruk van de professionele houding van Rebecca. Met haar enorme hoeveelheid kennis en passie is zij een drijvende kracht achter het keurmerk.”

LORRAINE VESTERINK, UNIEKE ONDERNEMER