1 DAG

Kleurenleer en correctietraining (1 dag)

Wat te doen met fout gezette PMU en welke behandelopties zijn er? + Kleurenleer

Voor de juiste pigmentkeuze is het belangrijk dat je weet of je te maken hebt met een koele huid of een warme huid. Het is daarom belangrijk kleurkennis te hebben van wat pigmenten doen in de huid, waar zijn ze uit opgebouwd en wat is het effect van verschillende kleuren op elkaar?

Daarnaast leer je tijdens deze Masterclass welke verschillende correctiemethoden er zijn en hoe die toe te passen. We krijgen steeds vaker te maken met verkleurde wenkbrauwen of verkeerd gezette PMU omdat steeds meer mensen het ondergaan en er veel wildgroei is onder de PMU-zetters die niet altijd weten waar ze mee bezig zijn. Tijdens deze Masterclass krijg je inzicht in de verschillende pigmenten en het effect op de huid en hoe jij dit beter kunt beïnvloeden door de juiste keuzes te maken.

Duur: 1 hele dag incl. Clear Skin Solution Liquid. (PMU REMOVAL) + 1 model correctie uitvoeren. Dit model heeft te donker gezette PMU of fout gezette PMU

Kosten : €695,-

INTERESSE

Aanmelden / meer info

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Eventueel kun je ook telefonisch contact opnemen via 030 711 30 66

Meer info
DIRECT INSCHRIJVEN

Zit jouw datum er niet tussen? Wij geven ook lessen op maat. Vraag naar jouw mogelijkheden.

Specificaties

 • Duur: 1 dag

 • Data: Jan: 18, Feb: 29 Maart: 28

 • Tijd: 10.00 – 16.00 uur

 • Max deelnemers: 5

 • Modellen: 1

 • Kosten + starters en materialenpakket: €695-

 • Lunch & versnaperingen: tijdens de lessen wordt verzorgd inclusief Uitgebreide lunch tijdens de lessen (niet voor de modellen)

 • Optioneel (niet inbegrepen): Pro Machines met keuze uit:
  – Langmair PMU Artist PowerLiner Machine: € 2695,- (normaal €3195,-) High Power machine for professionals te gebruiken voor: alle Brow technieken, Eyeliner, Lips en Medische pigmentatie.
  – Langmair BaseX PMU Machine € 995,- (ook draadloos te gebruiken) Te gebruiken voor : alle Brow technieken, Eyeliner, Lips
 • Genoemde bedragen op materialen zijn exclusief 21% btw. De lessen zijn vrijgesteld van btw omdat wij een CRKBO erkende onderwijsinstelling zijn.

Optioneel aan te schaffen

Langmair Powerliner 

Bekijk product

Langmair BaseX Pen

Bekijk product

Enkele impressies

LANGMAIR PMU ARTIST

Kwaliteitskeurmerk

Na je opleiding ben je zo goed getraind dat je je mag aansluiten bij het Langmair Kwaliteitskeurmerk. Dit is een keurmerk die jou gaat onderscheiden in Nederland als professional. De consument zoekt op onze landelijke pagina van www.Langmairpmuartist.nl naar een salon met dit keurmerk via postcode zoeker. Zo kan zij jou altijd vinden en kun jij je onderscheiden aan de top!

Keurmerk member voordelen:

 • Gratis nascholing om de 2 jaar
 • Korting op perfectiedagen om bepaalde technieken te verbeteren waar je nog vragen over hebt of tegenaan loopt
 • Marketing ondersteuning

LAGE MAANDLASTEN

Ontdek de voordelen van onze leaseconstructie!

Start nu een allround module incl. aanschaf materialenpakket & de PowerLiner machine in een financiering van ons zodat jouw maandlasten laag blijven! Dit kan al met maandlasten v.a. €250,- Meer weten? Stuur ons een aanvraag via onderstaande button.

Aanvraag leaseconstructie

INTERESSE

Aanmelden / meer info

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Eventueel kun je ook telefonisch contact opnemen via 085 - 2500594 of stuur een e-mail naar info@langmairacademy.com

INSCHRIJVEN

Contactformulier

Powder Smudge Eyeliner Masterclasses
reCAPTCHA