OPLEIDING

Allround Plus

Je leert o.a. de technieken te beheersen op het gebied van microblading hairstroke, naaldmodule hairstroke en het zetten van diverse strakke eyeliners.

BEKIJK OPLEIDING

OPLEIDING

Allround Brow & Eye

Je leert hierbij de technieken beheersen op het gebied van Ombre Brow, Nano- Hairstroke, naaldmethode en het zetten van de Infralash Eyeliner tot Volume Eyeliner met sierlijke wing.

BEKIJK OPLEIDING
Langmair Academy | PMU Artist

OPLEIDING

Brow Duo

Je leert de twee populairste technieken beheersen: Ombre Brow & Hairstroke met de naald. Je leert 0.a. mooie shading – technieken. je krijgt uitgebreide tekenlessen om de natuurlijke haargroei na te bootsen en nog veel meer!

BEKIJK OPLEIDING

OPLEIDING

Cashmere brow

De Cashmere Brow is momenteel de nieuwste techniek op gebied van hele natuurlijke haargroei nabootsen.

BEKIJK OPLEIDING

OPLEIDING

Microblading

Je leert in 4 dagen de Microblading techniek volledig beheersen. Eerst uitgebreide tekenlessen en oefenen op skin practise. Daarna 5 modellen onder begeleiding!

BEKIJK OPLEIDING

OPLEIDING

Ombre

Je leert in 2 of in 4 dagen de perfecte Ombre Brow te zetten! voor beginners of gevorderden    Beheers de Pixel techniek tot in de puntjes!

BEKIJK OPLEIDING
Langmair Academy Full Lips Microblading Permanente make-up

TRAINING

Full Lips

Leer in 3 dagen prachtige Full Lips voor een mooie lipcontour zetten inclusief het natuurlijk shaden (schaduwtechniek) van de lippen. (5 modellen)

BEKIJK TRAINING

MASTERCLASS 1 DAG

Powder Smudge Eyeliner

Tijdens deze Masterclass leer je hoe je een hele subtiele Eyeliner maakt met zachte poederpixels voor het powder-effect.

BEKIJK MASTERCLASS