OPLEIDING

Allround Plus

Je leert o.a. de technieken te beheersen op het gebied van Ombre Brow shading techniek, naaldmodule Nano Hairstroke en het zetten van diverse strakke eyeliners en Full Lips pigmentatie

BEKIJK OPLEIDING

OPLEIDING

Allround Brow & Eye

Je leert hierbij de technieken beheersen op het gebied van Ombre Brow, Nano- Hairstroke, naaldmethode en het zetten van de Infralash Eyeliner tot Volume Eyeliner met sierlijke wing.

BEKIJK OPLEIDING

OPLEIDING

Allround Brow Duo

Je leert de twee populairste technieken beheersen: Ombre Brow & Hairstroke met de naald. Je leert 0.a. mooie shading – technieken. je krijgt uitgebreide tekenlessen om de natuurlijke haargroei na te bootsen en nog veel meer!

BEKIJK OPLEIDING

OPLEIDING

Nano Hairstroke – Cashmere techniek

De Cashmere Brow is de nieuwste techniek op gebied van hele natuurlijke haargroei nabootsen. Je leert prachtige 3-D haargroei nabootsen met diepteverschillen in het haar.

BEKIJK OPLEIDING

OPLEIDING

Ombre Brow 2 dagen + online training

Je leert alle technieken om de perfecte Ombre Brow te zetten! voor beginners of gevorderden. Beheers de Pixel shadingtechniek tot in de puntjes!

BEKIJK OPLEIDING

OPLEIDING

Full lips pigmentatie 2 daagse + online training

Je leert in 2 dagen + online trainingen en meerdere modellen onder begeleiding alle basistechnieken voor het zetten van natuurlijk full Lips pigmentatie.

BEKIJK OPLEIDING

OPLEIDING

Basis Eyeliner 2 dagen + online training

 Je Leert in 2 dagen + online training en meerdere modellen onder begeleiding Natural (Infralash) en Volume Eyeliners zetten.

BEKIJK OPLEIDING