NIEUW

De Cashmere Brow 5 daagse

De Cashmere Brow is momenteel de nieuwste techniek op gebied van hele natuurlijke haargroei nabootsen. Nog weinig specialisten beheersen deze methode. Voor jou dus een kans om je verder te specialiseren in het zetten van nog natuurlijkere haargroei met de naaldmethode. En jezelf te onderscheiden van de rest!

De Cashmere Brow vereist een goede beheersing van de pentechniek met jouw PMU apparaat. Hierom zijn intensieve trainingen voorafgaand zeer belangrijk. Als je de patronen eenmaal beheerst en ook de pen en naaldtechniek goed in de vingers hebt kun je prachtige volle wenkbrauwen zetten die nog beter blijven zitten dan de Microblading techniek.

Rebecca Langmair is getraind door internationale masters op dit gebied. Hairstroke-technieken zijn haar specialisme. Zij heeft al ruim 15 jaar ervaring met PMU en geeft al ruim 6 jaar les aan Nederlandse & Belgische ondernemers en starters.

Met het door haar ontwikkelde lesprogramma en werkboeken met zeer uitgebreide teken en theorielessen word jij goed voorbereid op deze nieuwste methode voor vollere en natuurlijkere haarpatronen. We hebben 2 programma’s ontwikkeld. Eén voor de starter die nog geen enkele PMU ervaring heeft en één programma voor de gevorderde PMU specialist.

PowerLiner PMU machine: High-end PMU machine voor alle PMU technieken. Dit krachtige apparaat geeft prachtige resultaten voor subtiele poedertechnieken tot mooie dunne en strakke lijnen. Jouw werk wordt hiermee een kunstwerk!  De PowerLiner is te gebruiken voor alle wenkbrauwtechnieken, Eyeliners, Lippigmentatie en medische pigmentatie. Deze machine is geheel ontwikkeld volgens de nieuwste technologieën en EU reglementen Prijs  € 3195-

CASHMERE BROW STARTERS: 5 lesdagen en 4 modellen inclusief starterspakket & theoriewerkboek  € 3462,- 

  • Dag 1 & 2: theorie m.b.t. PMU protocollen, kleurenleer en regelgeving omtrent behandelen. Patronen en de pentechniek oefenen op kunsthuid

  • Dag 3: 2 modellen Casmere techniek + Brow Mapping voor het symmetrisch en efficiënt leren uitmeten van de wenkbrauwen

  • Dag 4: 2 modellen + diploma!

  • Dag 5: EHBO + certificaat

  • Pro Machines met keuze uit:

    • Langmair PMU Artist PowerLiner Machine: € 2695,- (normaal €3195,-) High Power machine for professionals te gebruiken voor: alle Brow technieken, Eyeliner, Lips en Medische pigmentatie
    • Langmair BaseX PMU Machine € 995,-  (ook draadloos te gebruiken) Te gebruiken voor : alle Brow technieken, Eyeliner, Lips

BaseX PMU Pen (wenkbrauwen, Eyeliner en lippen) ook draadloos te gebruiken)

INTERESSE

Aanmelden / meer info

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Eventueel kun je ook telefonisch contact opnemen via 030 711 30 66 of stuur een e-mail naar info@langmairacademy.com

Meer informatie

Startdata

Nano Hairstroke Masterclass startdata: Mei 13, Juni, 05, 10 Juli : 03 Aug: 14e Sept: 04, 18

Zit jouw datum er niet tussen? Wij geven ook lessen op maat. Vraag naar jouw mogelijkheden.

DIRECT INSCHRIJVEN

Aanmelden

Aanmelden STAP BUDGET

Meld je via onderstaande button aan voor het gevorderden STAP BUDGET en krijg € 1000,- KORTING!

Direct inschrijven met STAP BUDGET

INTERESSE

Aanmelden / meer info

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Eventueel kun je ook telefonisch contact opnemen via 030 711 30 66 of stuur een e-mail naar info@langmairacademy.com

MEER INFORMATIE OF DIRECT INSCHRIJVEN?

Contactformulier

Opleiding - Allround Plus
reCAPTCHA