Youngblood Make Up & Visagie

Pauline Youngblood’s droom kreeg concreet vorm toen ze als assistent werkte in een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologie. Keer op keer hoorde ze patiënten vragen naar natuurlijk ogende make-up, die kon helpen bij het verbergen van blauwe plekken of rode vlekken en die huidirritatie kon verlichten na een huidverzorgingsbehandeling of plastische chirurgie. Ze wilde graag een make-up ontwikkelen die niet alleen schoonheidsfoutjes kon verbergen, maar die ook gebruikt kon worden als huidverzorgingsproduct.

Pauline ontdekte dat natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten, zonder conserveringsmidde- len of kleurstoffen, een verzachtende werking hebben op de gevoelige huid en het gezicht een natuurlijk en gaaf uiterlijk geven. Als extra pluspunt bleek bovendien dat de zuivere mineralen over beschermende eigenschappen beschikken tegen schadelijke invloeden van de zon, dat ze niet verstoppend werken en geen acne veroorzaken.

Wilt u ook advies hoe je een mooie make-up kunt aan moet brengen of gewoon een nieuwe look wilt uitproberen? Kom gerust binnen bij onze Youngblood make-up specialiste!

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Maak een afspraak

Een afspraak maken bij de Langmair Academy? Reserveer vandaag nog!

AFSPRAAK MAKEN

BEHANDELING

Prijzen

Gratis make-up advies (15 minuten)
Epileren: € 15,-
Verven: € 15,-
Feest make-up of special gelegenheid: € 39,-
Gala Make-up: € 39,-
Bruids make-up (inclusief proefmake-up): € 89,-

AFSPRAAK MAKEN

Contactformulier


    [recaptcha]