Vlierweg 12-a 3991BC Houten
info@langmairacademy.com
030 274 5350

Ma: 10:00 tot 18:00 uur
Di-Vr: 9:30 tot 22:00
Za: 9:00 tot 17:00

PMU Specialisatie V.O diploma

Voorbereiding op een echt examen voor een hoger niveau en kan pas gedaan worden na afronding van mijn opleidingen.

Aan de slag met

Allround Plus opleiding *****

V.O. PMU Specialisatie voor niveau – 4 (voorgezette opleiding erkend door ANBOS)

Hiermee kun je je goed verzekeren en krijg je een registratie bij de verzekeraars Je dient in bezit te zijn van erkend schoonheidsspecialiste diploma en minstens de naaldmodule beheersen voor PMU (Allround plus opleiding of Allround Brow & Eye opleiding)

EXAMENTRAINING VOOR V.O. PMU – SPECIALISATIE

Ter voorbereiding voor je theorie & praktijk examen € 500 euro ( je dient eerst je theorie examen te behalen alvorens je praktijk examen mag doen)

Ik heb interesseWanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Wat zeggen onze klanten

Diverse personen gingen jou al voor. Lees hier de mening en de ervaringen van anderen.

Rebecca heeft mij heel goed geleerd om mooie hairstrokes te creëren middels naaldmethode maar ook microlading. Haar ervaring weet ze goed door te geven in haar lessen. Door in haar salon met haar team samen te werken, heb ik nog meer ervaring opgedaan en heb ik veel routine gekregen in het zetten van permanente make-up

ILJA BOERS

Rebecca toont haar bekwaamheid aan middels opleiding en ervaring, waardoor kwaliteit is gewaarborgd. Dat is mijn ervaring tijdens de jarenlange samenwerking als cosmetisch arts.

PAUL WIJFFELS

Cosmetisch arts

Rebecca heb ik leren kennen als een ondernemer met visie en doorzettingsvermogen. Met de Langmair Academy brengt ze haar kennis en kunde over op andere ondernemers in de beauty branche.

DIANA DE WINTER

Ondernemer
WhatsApp chat