Permanente make-up

Permanente make-up is de uitkomst voor mensen met weinig tot geen wenkbrauw beharing of zeer blonde haartjes. Met een veilige huidvriendelijke inkt kan er middels permanente make-up o.a. een wenkbrauw nagebootst worden. Door een speciale techniek toe te passen ziet dit er heel natuurlijk uit.

“The Realistic Brow” De gezette haartjes zijn niet van echt te onderscheiden. Je kunt de wenkbrauwen op verschillende manieren / technieken laten behandelen.

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Maak een afspraak

Een afspraak maken bij de Langmair Academy? Reserveer vandaag nog!

AFSPRAAK MAKEN

TECHNIEK

Microblading

De Microblading techniek is door Rebecca Langmair doorontwikkeld en heeft hele mooie haartjespatronen doorgevoerd met het Langmair PMU Artist keurmerk en haar eigen Label voor PMU pigmenten en hele fijne dunne Mesjes.

Tijdens het zetten komt het erop aan of je de “Haartjestechniek”, goed beheerst en ook gelijke wenkbrauwen kunt maken. De Langmair PMU Artist is intensief getraind aan de the Langmair Academy waar middels tekenlessen en vele oefenuren deze techniek is aangeleerd. De Langmair PMU Artist is een PMU specialist op hoog niveau die voor u de perfecte Brow kan creëren. De haartjes zijn niet of nauwelijks van echt  te onderscheiden.

Het is heel precies en nauwkeurig werken om uiteindelijk de echte haargroei na te bootsen.

Microblading techniek of de Naaldmodule. Heel veel PMU specialisten beheersen deze techniek niet of onvoldoende. De Langmair PMU Artist is zeer intensief getraind bij the Langmair PMU Academy waar zij op zeer nauwkeurige wijze deze techniek heeft eigen gemaakt.

Alleen salons of klinieken met het Langmair- keurmerk kun je verwachten dat deze techniek goed wordt beheerst.

De haartjes – techniek oftewel Hairstroke-techniek is een prachtige methode om wenkbrauwen op te vullen of een gewenste vorm te versterken. De specialiste zal afhankelijk van het huidtype, bepalen of dit met Microblading gezet kan worden of dat dit met de Naaldmodule moet worden gedaan. Niet alle huidtypes kunne met Microblading worden behandelt. Tijdens u intake zal de specialiste het met u bespreken.

MICROBLADING

Microblading (Hairstroke-techniek) kan niet op elk huidtype

Momenteel gaat juist op dit gebied veel mis in de wereld van PMU. Iedereen wilt “Microblading”. Echter zijn er een aantal contra -indicaties voor deze techniek. Als de specialiste hier niet goed van op de hoogte is kun je te maken krijgen met pigmentmutatie en verschuivingen, huidbeschadigingen of een veel te snelle terugloop.

Langmair PMU Artist Specialisten zijn goed voorbereid en getraind om dit te herkennen en de juiste methode voor uw huid te kiezen. Beide technieken zijn prachtig en ogen Natural!  (Naaldmodule of Microblading)

TECHNIEK

Hairstroke- techniek met de Naaldmodule

Met de Naaldmodule worden ook prachtige haartjes nagebootst. Meer dan 50% van onze behandelingen wordt nog steeds met deze techniek uitgevoerd. Dit heeft te maken met het feit dat de Naaldmodule zorgt dat pigmenten vaak beter hechten en meer volume kunnen creëren. De naaldjes zijn flinterdun en kunne hele dunne strokes maken zodat er een heel dun haartje kan worden nagebootst. Dit is alleen mogelijk als de naaldjes daadwerkelijk heel dun zijn geslepen. De salons die werken met het Langmair PMU Artist label, beschikt men over deze fijne naaldmodules. New Skin werkt ook met het Langmair PMU Artist label en draagt dit kwaliteitskeurmerk. U bent gegarandeerd van mooie kwalitatieve PMU!

TECHNIEK

Ombre-techniek

De Ombre-techniek is een prachtige manier om een wenkbrauw op te vullen of voller te laten lijken. Dit wordt op een poederachtige manier aangebracht. Ook wel de “Powder Brow”,  genoemd. Het is een manier van Shaden met daarin verschil in intensiteit van de kleur op bepaalde plekken van de wenkbrauw. Men werkt van licht naar donker.. Door met verschillende diepte te werken in de oppervlaktes wordt de wenkbrauw levendig en oogt heel natuurlijk.

Deze techniek is uitermate geschikt voor de donkere huidtypes of mensen waarbij Hairstroke techniek minder goed pakt. Resultaat: Ombre – techniek geeft een vollere wenkbrauw met poedereffect.

TECHNIEK

Full Lips of Blush Lips

Het specials lippigmenten zal een passende kleur uitgezocht worden of gemixt om zo de perfecte kleur te creëren die past bij uw huidskleur en wensen. Full Lips maakt de lippen optisch voller hiermee kan ook de contour worden geaccentueerd of iets groter (corrigeren van de contour) worden gemaakt zodat de lippen de ideale vorm/verhouding krijgen.

Bij de Lippen is het van belang rekening te houden met 2-3 nabehandelingen. De Lippen zullen 2-3 jaar mooi blijven zitten. Deze pigmenten blijven langer in de huid.

Voor echt meer volume in de lip is het aan te raden bij onze arts een beetje Hyaluronzuur in te laten brengen in de lip tijdens zijn medisch spreekuur. Drs. Robert Logger kan op heel natuurlijke wijze uw lippen verfraaien. Consult is kosteloos.

TECHNIEK

Combi – Brow of Duo- Brow

Tijdens deze techniek worden twee methoden uitgevoerd. De Hairstroketechniek i.c.m. poedertechniek – Ombre-techniek. De wenkbrauw krijgt daarmee een mooie poederbasis met daaroverheen de Microblading of Naaldmodule Haartjestechniek gezet.

DE BEHANDELING

Permanente Make-up

Bij binnenkomst krijg je eerst een lekker kopje thee of koffie. Waarna je een toestemmingsverklaring/vragenlijst moet invullen (GGD verplicht) alvorens wij de behandeling starten.

Na het invullen van de vragenlijst zal de specialiste u meenemen naar de behandelkamer en mondeling alles bespreken en eventuele vragen beantwoorden. De kleur en de vorm worden samen met bepaald. Gaat u akkoord met de getekende schets en kleur zullen wij de behandeling starten.

Gemiddeld duurt een eerste sessie 90 minuten. Nabehandelingen duren 45-60 minuten. De behandeling is niet heel erg pijnlijk. Op sommige plekjes kan het soms wel iets gevoeliger zijn. Je kan eventueel zelf de huid licht verdoven door een verdovings- crème bij je huisarts te halen (gaat alleen op recept) en het te behandelen gebied dan zelf  45-60 minuten vóór de afspraak in te smeren.

TIP: doe er ook een beetje plastic folie overheen zodat de verdoving beter intrekt.

Voor wie is permanente make-up voor wenkbrauwen geschikt?

  • Brow: Microblading Hairstroke techniek

  • Brow: Naaldmodule Hairstroke techniek

  • Strakke Eyenliner verschillende vormen

  • Full Lips voor mooie lipcontour en shaden (schaduwtechniek van de lippen)

Weetjes en feiten omtrent (semi) Permanente make-up

  • Brow: Microblading Hairstroke techniek

  • Brow: Naaldmodule Hairstroke techniek

  • Strakke Eyenliner verschillende vormen

  • Full Lips voor mooie lipcontour en shaden (schaduwtechniek van de lippen)

BEHANDELING

Prijzen

PMU Nieuw mesjes: € 189,- (i.p.v. € 350,-)
PMU Nieuw naald: € 189,- (i.p.v. € 325,-)
PMU COMBI ACTIE: wenk naald + eyeliner b + o: € 415,- (i.p.v. € 775,-)
PMU COMBI ACTIE wenk mesjes + eyeliner b + o: € 415,- (i.p.v. € 800,-)
PMU Eyeliner boven: € 169,- (i.p.v. € 225,-)
PMU Eyeliner onder: € 169,- (i.p.v. € 225,-)
PMU Eyeliner b + o: € 299,- (i.p.v. € 450,-)
PMU Eyeliner wing: € 179,- (i.p.v. € 265,-)
Nabehandeling binnen 6 weken: € 75,-
Opfris binnen 3 maanden: € 89,-
Opfris binnen 1 jaar naald: € 99,-
Opfris binnen 1 jaar mesjes: € 125,-

*Rebecca Langmair is alleen op vrijdagen te boeken op afspraak via telefoon 030-27 45 350

AFSPRAAK MAKEN

Contactformulier


    [recaptcha]