Vlierweg 12-a 3991BC Houten
info@langmairacademy.com
030 274 5350

Ma: 10:00 tot 18:00 uur
Di-Vr: 9:30 tot 22:00
Za: 9:00 tot 17:00

Microblading voor gevorderden

Leer de befaamde Hairstroke (natuurgetrouwe wenkbrauwen) middels de populaire Mesjestechniek/Microblading door Rebecca Langmair. Net echte haren. Niet van echt te onderscheiden

4 DAGEN INCL. THEORIEWERKBOEK EN EEN STARTERSPAKKET

  1. 4 dagen training Mesjestechniek door Rebecca Langmair
  2. Eigen werkboek met theorie en behandelformulieren
  3. Theorie basis kennis en GGD protocollen voor keurmerk
  4. Starterspakket (mesjes, pigmenten en toebehoren) je kunt direct aan de slag!

€ 1.995,- Excl. BTW

DATA OPLEIDINGEN

Op alle maandag en dinsdagen geven wij PMU trainingen. (Allround basiskennis PMU, Microblading, Masterclasses en Privelessen)

Microblading
Starters of gevorderden in overleg meerdere data mogelijk

Leer de natuurgetrouwe haartjes maken met de bekende Microbadingtechniek (mesjestechniek). Niet van echte haren te onderscheiden!

Deze opleiding is voor mensen die al permanente make-up ervaring hebben. Je leert onder begeleiding van Rebecca Langmair de bekende haartjestechniek (microblading) eigen maken.

Tijdens deze lessen leer je mooie schetsen maken van natuurgetrouwe haren waarnaar je op modellen je techniek onder begeleiding kunt oefenen en verfijnen. Alle leerlingen bij de Langmair Academy moeten na het behalen van een diploma een GGD keurmerk aanvragen. Hierom zullen wij je ook alle GGD protocollen en reglementen aanleren en eigen maken zodat je professioneel en hygiënisch leert werken en na de opleiding een GGD keurmerk kunt aanvragen.

 

4 dagen is inclusief theoriewerkboek en een starterspakket Je kunt direct aan de slag!

Ik heb interesseWanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Wat zeggen onze klanten

Show off your amazing employees, or highlight key members of your team.Tell the world who you are and why your team is the best.

Rebecca heeft mij heel goed geleerd om mooie hairstrokes te creëren middels naaldmethode maar ook microlading. Haar ervaring weet ze goed door te geven in haar lessen. Door in haar salon met haar team samen te werken, heb ik nog meer ervaring opgedaan en heb ik veel routine gekregen in het zetten van permanente make-up

ILJA BOERS

Rebecca toont haar bekwaamheid aan middels opleiding en ervaring, waardoor kwaliteit is gewaarborgd. Dat is mijn ervaring tijdens de jarenlange samenwerking als cosmetisch arts.

PAUL WIJFFELS

Cosmetisch arts

Rebecca heb ik leren kennen als een ondernemer met visie en doorzettingsvermogen. Met de Langmair Academy brengt ze haar kennis en kunde over op andere ondernemers in de beauty branche.

DIANA DE WINTER

Ondernemer
WhatsApp chat