Permanente make-up behandelingen kunnen momenteel helaas niet uitgevoerd worden, maar je kennis over de huid, PMU technieken en producten kun je in deze tijd goed opfrissen. Rebecca Langnair schrijft maandelijks een column over PMU op onze website. Hebben jullie specifieke vragen over permanente make-up, stel ze aan Rebecca via info@beauty-pro.nl of in de comments onder dit bericht en zij zal jullie vragen in de volgende columns beantwoorden! In deze column gaat Rebecca in op:

‘Hoe moet je ondernemen in tijden van lockdown?’

Het is allemaal niet makkelijk, we moeten nu juist creatief zijn en worden nog meer op onze ondernemersskills aangewezen.
Je hebt verschillende ondernemerstypen die dan ook op verschillende wijze omgaan met deze situatie. Er zijn ondernemers die nu helemaal verstijven en niet weten wat te doen, anderen die juist even genieten van de break en deze tijd benutten om te kijken waar ze staan en hoe zij überhaupt verder willen. Er zijn er ook die ineens andere producten of diensten op creatieve wijze alsnog weten te verkopen…

Lees volledige column