De Cashmere Brow is momenteel de nieuwste techniek op gebied van hele natuurlijke haargroei nabootsen. Nog weinig specialisten beheersen deze methode. Voor jou dus een kans om je verder te specialiseren in het zetten van nog natuurlijkere haargroei met de naaldmethode. En jezelf te onderscheiden van de rest!

De Cashmere Brow vereist een goede beheersing van de pentechniek met jouw PMU apparaat. Hierom zijn intensieve trainingen voorafgaand zeer belangrijk. Als je de patronen eenmaal beheerst en ook de pen en naaldtechniek goed in de vingers hebt kun je prachtige volle wenkbrauwen zetten die nog beter blijven zitten dan de Microblading techniek. Cashmere Brow patronen middels een ultra fijn naaldje zetten is daarnaast ook nog eens vele malen veiliger voor de huid en voorkomt littekenvorming of migratie en vervorming van pigmenten in de huid.

Rebecca Langmair is getraind door internationale masters op dit gebied. Hairstroke-technieken zijn haar specialisme. Zij heeft al ruim 15 jaar ervaring met PMU en geeft al ruim 6 jaar les aan Nederlandse & Belgische ondernemers en starters.

Met het door haar ontwikkelde lesprogramma en werkboeken met zeer uitgebreide teken en theorielessen word jij goed voorbereid op deze nieuwste methode voor vollere en natuurlijkere haarpatronen. We hebben 2 programma’s ontwikkeld. Eén voor de starter die nog geen enkele PMU ervaring heeft en één programma voor de gevorderde PMU specialist.

PowerLiner PMU machine: High-end PMU machine voor alle PMU technieken. Dit krachtige apparaat geeft prachtige resultaten voor subtiele poedertechnieken tot mooie dunne en strakke lijnen. Jouw werk wordt hiermee een kunstwerk! € 2695,- (normaal € 3195,-)

CASHMERE BROW VOOR DE STARTER: 5 lesdagen en 4 modellen. inclusief materialenpakket voor een starter
€ 3462,-

  • Optioneel + de PowerLiner PMU machine NU: € 2695,-  (normaal € 3195,-)
  • Dag 1 & 2: theorie m.b.t. PMU protocollen, kleurenleer en regelgeving omtrent behandelen. Patronen en de pentechniek oefenen op kunsthuid
  • Dag 3: 2 modellen Cashmere techniek + Brow Mapping voor het symmetrisch en efficiënt leren uitmeten van de wenkbrauwen
  • Dag 4: 2 modellen + diploma!
  • Dag 5: 2 EHBO (wordt verplicht naar de toekomst door GGD)

CASHMERE BROW VOOR GEVORDERDEN ( jij hebt al ervaring met een PMU machine en het zetten van wenkbrauwen)                             Totaal  3 lesdagen en 3 modellen inclusief materialenpakket € 2415,-

  • Optioneel + de PowerLiner PMU machine NU: € 2695,-  (normaal € 3195,-)
  • Voor aanvang van de cursus 1 online training over theorie en de Cashmere patronen zodat je thuis alvast goed aan de slag kunt!
  • Dag 1 & 2: kleurenleer, pentechniek en patronen oefenen op kunsthuid
  • Dag 3: 2 modellen Cashmere techniek + Brow Mapping voor het symmetrisch en efficiënt leren uitmeten van de wenkbrauwen, uitreiking diploma!