Vlierweg 12-a 3991BC Houten
info@langmairacademy.com
030 274 5350

Ma: 10:00 tot 18:00 uur
Di-Vr: 9:30 tot 22:00
Za: 9:00 tot 17:00

Youngblood Make Up & Visagie

Een Make-up die ook gebruikt kan worden als huidverzorgingsproduct

Maak een afspraak

Openingstijden  (alleen op afspraak)
Ma: 09:30 tot 18:00 uur
Di: 09:30 tot 18:00 uur
Do: 13.00 tot 21.00 uur
Za: 09:00 tot 15:00 uur

Adres
Lucasbolwerk 6
3512 EG  Utrecht

Pauline Youngblood – de vrouw achter Youngblood Mineral Cosmetics
Pauline Youngblood’s droom kreeg concreet vorm toen ze als assistent werkte in een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologie. Keer op keer hoorde ze patiënten vragen naar natuurlijk ogende make-up, die kon helpen bij het verbergen van blauwe plekken of rode vlekken en die huidirritatie kon verlichten na een huidverzorgingsbehandeling of plastische chirurgie. Ze wilde graag een make-up ontwikkelen die niet alleen schoonheidsfoutjes kon verbergen, maar die ook gebruikt kon worden als huidverzorgingsproduct.

Pauline ontdekte dat natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten, zonder conserveringsmidde- len of kleurstoffen, een verzachtende werking hebben op de gevoelige huid en het gezicht een natuurlijk en gaaf uiterlijk geven. Als extra pluspunt bleek bovendien dat de zuivere mineralen over beschermende eigenschappen beschikken tegen schadelijke invloeden van de zon, dat ze niet verstoppend werken en geen acne veroorzaken.

Wilt u ook advies hoe je een mooie make-up kunt aan moet brengen of gewoon een nieuwe look wilt uitproberen? Kom gerust binnen bij onze Youngblood make-up specialiste!

Prijzen behandelingen:

• Gratis make-up advies (15 minuten)
• Epileren € 15,-
• Verven € 15,-
• Feest make-up of special gelegenheid € 39,-
• Gala Make-up € 39,-
• Bruids make-up (inclusief proefmake-up) € 89,-

Ik heb interesseWanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Wat zeggen onze klanten

Diverse personen gingen jou al voor. Lees hier de mening en de ervaringen van anderen.

Rebecca heeft mij heel goed geleerd om mooie hairstrokes te creëren middels naaldmethode maar ook microlading. Haar ervaring weet ze goed door te geven in haar lessen. Door in haar salon met haar team samen te werken, heb ik nog meer ervaring opgedaan en heb ik veel routine gekregen in het zetten van permanente make-up

ILJA BOERS

Rebecca toont haar bekwaamheid aan middels opleiding en ervaring, waardoor kwaliteit is gewaarborgd. Dat is mijn ervaring tijdens de jarenlange samenwerking als cosmetisch arts.

PAUL WIJFFELS

Cosmetisch arts

Rebecca heb ik leren kennen als een ondernemer met visie en doorzettingsvermogen. Met de Langmair Academy brengt ze haar kennis en kunde over op andere ondernemers in de beauty branche.

DIANA DE WINTER

Ondernemer
WhatsApp chat