UITLEG EN MOGELIJKHEDEN

STAP- Budget

Welkom op deze pagina waar wij jou graag alles uitleggen over het STAP- Budget. We proberen het zo helder mogelijk uit te leggen hoe jij alle stappen goed en makkelijk kunt doorlopen om zo je favoriete opleiding of masterclass te kunnen selecteren!

Voor wie is het STAP-budget?

Ben je woonachtig in Nederland? Heb je een BSN-nummer? En voldoe je aan deze 3 criteria? Dan kan je gebruiken maken van het STAP-budget? Dit zijn de 3 criteria waar je aan moet voldoen:

  • Je bent een EU-burger of een familielid van een burger van de EU.

  • Je bent tussen de 18 en 67 jaar oud.

  • Je hebt een Nederlandse volksverzekering.

Rebecca Langmair  Director & Trainer aan de Langmair Academy

STAPPENPLAN

Aanvragen STAP- Budget

Wij hebben de stappen die je moet nemen voor je op een rijtje gezet.

  • Je maakt eerst de keuze welke opleiding of masterclass je wilt doen. Schrijf je hierop in via onze site via (link direct inschrijven) selecteer in het format jouw opleiding en geef aan bij opmerkingen, dat je ook gebruik gaat maken van het STAP budget.

  • Na aanmelding ontvang je van ons een STAP- Budget aanmeldbewijs dit formulier moet ingediend worden bij het portal van het UWV.

  • Ga naar de website van het UWV vraag daar met dit formulier jouw STAP- Budget aan. Met deze link (link toevoegen Portal UWV) Nu afwachten op een akkoord van het UWV.

  • Om de 2 maanden start er een aanvraagperiode. Bereid je goed voor op de exacte aanmelddatum en tijd dat deze aanvraag start. Zorg dat je op tijd je aanvraag vooraf met het inschrijfformulier hebt ingediend. Het kan soms enkele weken duren voordat je goedkeuring krijgt.

  • Belangrijk dat je altijd pas kunt starten met de opleiding na 4 weken nadat je je hebt aangemeld bij het STAP budget. Bijv. je hebt je 01 mei aangemeld dan kun je pas na 01 juni je aanmelden voor een opleiding of masterclass bij de opleider.

VOLGENDE AANVRAAGRONDE

03 Juli om 10:00 uur

TIP: Zit al om 09:30 uur klaar en log alvast in. Alleen zo maak je de beste kans op € 1000,- subsidie!

Duizenden mensen zitten om 10:00 uur klaar voor een aanvraag. Dus wees snel het kan soms erg hard gaan en dan is het budget op. Uiteraard kun je dan na 2 maanden nog een poging doen!

LET OP: Je laatste kans om mee te doen is op onderstaande data. In 2024 stopt helaas deze subsidie!

  • 04 september
  • 01 November

Geschikt voor deze

Opleidingen

Maak hieronder je keuze voor de desgewenste cursus. Alle opleidingen zijn inclusief materialen en exclusief PMU – machine.

Wil je ook een PMU machine erbij aanschaffen? Dat kan natuurlijk! Je kunt hiervoor je eigen keuze maken uit onze modellen op de site of direct bestellen in de shop (link shop).

BaseX PMU Pen (wenkbrauwen, Eyeliner en lippen) ook draadloos te gebruiken)

Het is altijd mogelijk overige kosten in termijnen te betalen vraag naar jouw mogelijkheden!

Alle Allround opleidingen zijn ook inclusief EHBO cursus.