Vlierweg 12-a 3991BC Houten
info@langmairacademy.com
030 274 5350

Ma: 10:00 tot 18:00 uur
Di-Vr: 9:30 tot 22:00
Za: 9:00 tot 17:00

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR IN DE PMU BEAUTY STORE:

Permanente make-up en correcties

Permanente make-up is de uitkomst voor mensen met weinig tot geen wenkbrauw beharing of zeer blonde haartjes. Met een veilige huidvriendelijke inkt kan er middels permanente make-up o.a. een wenkbrauw nagebootst worden. Door een speciale techniek toe te passen ziet dit er heel natuurlijk uit.

Youngblood Make-up & Visagie

Pauline, de vrouw achter Youngblood Make-up ontdekte dat natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten, zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen, een verzachtende werking hebben op de gevoelige huid en het gezicht een natuurlijk en gaaf uiterlijk geven.

Dermapen Huidverbetering

De Dermapen is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van Micro-needling. Een behandeling met de Dermapen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt.

Microneedling behandelingen

Micro-Needling is een behandeling waarbij met een rollertje de huid op uiterst gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal.

PMU ARTIST BEAUTY STORE

Onze beauty store is te vinden in Utrecht, Lucasbolwerk 6 (tegenover de stadsschouwburg). U kunt hier terecht voor diverse behandelingen. Daarnaast geven wij hier ook trainingen en workshop. Kijk voor het actuele aanbod hiervan op deze website.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wij bieden de volgende behandelingen aan:
• Permanente make-up en correcties
• Youngblood make-up & visagie
• Demapen huisverbetering
• Microneedling

Behandelingen zijn bij ons alleen op afspraak. Dit kan via info@langmairacademy.com of via het contactformulier.

Maak kennis met arts Robert Logger

De esthetiek van het menselijk lichaam heeft hem altijd al gefascineerd. Robert is gespecialiseerd in het geven van Fillers en Botox behandelingen.

Mag ik me altijd inschrijven voor een masterclass? Welke materialen zijn er inbegrepen? Moet ik zelf voor modellen zorgen? Hoe vaak is er een training? Onder andere deze vragen worden behandeld op onze veelgestelde vragen pagina!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Diverse personen gingen jou al voor. Lees hier de mening en de ervaringen van anderen.

Rebecca heeft mij heel goed geleerd om mooie hairstrokes te creëren middels naaldmethode maar ook microlading. Haar ervaring weet ze goed door te geven in haar lessen. Door in haar salon met haar team samen te werken, heb ik nog meer ervaring opgedaan en heb ik veel routine gekregen in het zetten van permanente make-up

ILJA BOERS

Rebecca toont haar bekwaamheid aan middels opleiding en ervaring, waardoor kwaliteit is gewaarborgd. Dat is mijn ervaring tijdens de jarenlange samenwerking als cosmetisch arts.

PAUL WIJFFELS

Cosmetisch arts

Rebecca heb ik leren kennen als een ondernemer met visie en doorzettingsvermogen. Met de Langmair Academy brengt ze haar kennis en kunde over op andere ondernemers in de beauty branche.

DIANA DE WINTER

Ondernemer

Ik ben enorm onder de indruk van de professionele houding van Rebecca. De hoeveelheid kennis en passie straalt er vanaf! Een enorme aanrader.

LORRAINE VESTERINK

De Unieke Ondernemer
WhatsApp chat