Vlierweg 12-a 3991BC Houten
info@langmairacademy.com
030 274 5350

Ma: 10:00 tot 18:00 uur
Di-Vr: 9:30 tot 22:00
Za: 9:00 tot 17:00

Permanente make-up

Permanente make-up is de uitkomst voor mensen met weinig tot geen wenkbrauw beharing of zeer blonde haartjes.

Maak een afspraak

Openingstijden  (alleen op afspraak)
Ma: 09:30 tot 18:00 uur
Di: 09:30 tot 18:00 uur
Do: 13.00 tot 21.00 uur
Za: 09:00 tot 15:00 uur

Adres
Lucasbolwerk 6
3512 EG  Utrecht

Permanente make-up is de uitkomst voor mensen met weinig tot geen wenkbrauw beharing of zeer blonde haartjes. Met een veilige huidvriendelijke inkt kan er middels permanente make-up o.a. een wenkbrauw nagebootst worden. Door een speciale techniek toe te passen ziet dit er heel natuurlijk uit.

“The Realistic Brow” De gezette haartjes zijn niet van echt te onderscheiden. Je kunt de wenkbrauwen op verschillende manieren / technieken laten behandelen.

Wat doet de PMU specialiste tijdens de intake?
De specialiste zal u alle zaken uitleggen die belangrijk zijn om te weten. Bijv. hoeveel behandelingen zijn er nodig en hoe verloopt het genezingsproces en hoe vaak is er onderhoud nodig? De PMU specialiste zal alvorens zij start met de behandeling een schets maken die het beste bij uw gezicht past en samen met u de kleur bepalen.

Microblading techniek
De Microblading techniek is door Rebecca Langmair doorontwikkeld en heeft hele mooie haartjespatronen doorgevoerd met het Langmair PMU Artist keurmerk en haar eigen Label voor PMU pigmenten en hele fijne dunne Mesjes.

Tijdens het zetten komt het erop aan of je de “Haartjestechniek”, goed beheerst en ook gelijke wenkbrauwen kunt maken. De Langmair PMU Artist is intensief getraind aan de the Langmair Academy waar middels tekenlessen en vele oefenuren deze techniek is aangeleerd. De Langmair PMU Artist is een PMU specialist op hoog niveau die voor u de perfecte Brow kan creëren. De haartjes zijn niet of nauwelijks van echt  te onderscheiden.

Het is heel precies en nauwkeurig werken om uiteindelijk de echte haargroei na te bootsen.

Microblading techniek of de Naaldmodule. Heel veel PMU specialisten beheersen deze techniek niet of onvoldoende. De Langmair PMU Artist is zeer intensief getraind bij the Langmair PMU Academy waar zij op zeer nauwkeurige wijze deze techniek heeft eigen gemaakt.

Alleen salons of klinieken met het Langmair- keurmerk kun je verwachten dat deze techniek goed wordt beheerst.

De haartjes – techniek oftewel Hairstroke-techniek is een prachtige methode om wenkbrauwen op te vullen of een gewenste vorm te versterken. De specialiste zal afhankelijk van het huidtype, bepalen of dit met Microblading gezet kan worden of dat dit met de Naaldmodule moet worden gedaan. Niet alle huidtypes kunne met Microblading worden behandelt. Tijdens u intake zal de specialiste het met u bespreken.

 

Microblading (Hairstroke-techniek) kan niet op elk huidtype
Momenteel gaat juist op dit gebied veel mis in de wereld van PMU. Iedereen wilt “Microblading”. Echter zijn er een aantal contra -indicaties voor deze techniek. Als de specialiste hier niet goed van op de hoogte is kun je te maken krijgen met pigmentmutatie en verschuivingen, huidbeschadigingen of een veel te snelle terugloop.

Langmair PMU Artist Specialisten zijn goed voorbereid en getraind om dit te herkennen en de juiste methode voor uw huid te kiezen. Beide technieken zijn prachtig en ogen Natural!  (Naaldmodule of Microblading)

Hairstroke- techniek met de Naaldmodule
Met de Naaldmodule worden ook prachtige haartjes nagebootst. Meer dan 50% van onze behandelingen wordt nog steeds met deze techniek uitgevoerd. Dit heeft te maken met het feit dat de Naaldmodule zorgt dat pigmenten vaak beter hechten en meer volume kunnen creëren. De naaldjes zijn flinterdun en kunne hele dunne strokes maken zodat er een heel dun haartje kan worden nagebootst. Dit is alleen mogelijk als de naaldjes daadwerkelijk heel dun zijn geslepen. De salons die werken met het Langmair PMU Artist label, beschikt men over deze fijne naaldmodules. New Skin werkt ook met het Langmair PMU Artist label en draagt dit kwaliteitskeurmerk. U bent gegarandeerd van mooie kwalitatieve PMU!

Ombre- techniek
De Ombre-techniek is een prachtige manier om een wenkbrauw op te vullen of voller te laten lijken. Dit wordt op een poederachtige manier aangebracht. Ook wel de “Powder Brow”,  genoemd. Het is een manier van Shaden met daarin verschil in intensiteit van de kleur op bepaalde plekken van de wenkbrauw. Men werkt van licht naar donker.. Door met verschillende diepte te werken in de oppervlaktes wordt de wenkbrauw levendig en oogt heel natuurlijk.

Deze techniek is uitermate geschikt voor de donkere huidtypes of mensen waarbij Hairstroke techniek minder goed pakt. Resultaat: Ombre – techniek geeft een vollere wenkbrauw met poedereffect.

Full Lips of Blush Lips
Het specials lippigmenten zal een passende kleur uitgezocht worden of gemixt om zo de perfecte kleur te creëren die past bij uw huidskleur en wensen. Full Lips maakt de lippen optisch voller hiermee kan ook de contour worden geaccentueerd of iets groter (corrigeren van de contour) worden gemaakt zodat de lippen de ideale vorm/verhouding krijgen.

Bij de Lippen is het van belang rekening te houden met 2-3 nabehandelingen. De Lippen zullen 2-3 jaar mooi blijven zitten. Deze pigmenten blijven langer in de huid.

Voor echt meer volume in de lip is het aan te raden bij onze arts een beetje Hyaluronzuur in te laten brengen in de lip tijdens zijn medisch spreekuur. Drs. Robert Logger kan op heel natuurlijke wijze uw lippen verfraaien. Consult is kosteloos.

 

Combi – Brow of Duo- Brow
Tijdens deze techniek worden twee methoden uitgevoerd. De Hairstroketechniek i.c.m. poedertechniek – Ombre-techniek. De wenkbrauw krijgt daarmee een mooie poederbasis met daaroverheen de Microblading of Naaldmodule Haartjestechniek gezet.

De permanente make-up behandeling
Bij binnenkomst krijg je eerst een lekker kopje thee of koffie. Waarna je een toestemmingsverklaring/vragenlijst moet invullen (GGD verplicht) alvorens wij de behandeling starten.

Na het invullen van de vragenlijst zal de specialiste u meenemen naar de behandelkamer en mondeling alles bespreken en eventuele vragen beantwoorden. De kleur en de vorm worden samen met bepaald. Gaat u akkoord met de getekende schets en kleur zullen wij de behandeling starten.

Gemiddeld duurt een eerste sessie 90 minuten. Nabehandelingen duren 45-60 minuten. De behandeling is niet heel erg pijnlijk. Op sommige plekjes kan het soms wel iets gevoeliger zijn. Je kan eventueel zelf de huid licht verdoven door een verdovings- crème bij je huisarts te halen (gaat alleen op recept) en het te behandelen gebied dan zelf  45-60 minuten vóór de afspraak in te smeren.

TIP: doe er ook een beetje plastic folie overheen zodat de verdoving beter intrekt.

Voor wie is permanente make-up voor de wenkbrauwen geschikt?
Iedereen die zijn eigen vorm niet goed vindt of wil versterken in het gezicht
Uitdrukking verfraaien of corrigeren
Als je niet of nauwelijks haargroei hebt
Alopecia
Extreem haarverlies na chemokuur
Littekenweefsel

Weetjes en feiten omtrent (semi) Permanente make-up
• PMU blijft niet 2-3 jaar zitten zonder onderhoudt. PMU blijft altijd mooi zitten mits je 1-2 x per jaar je wenkbrauwen laat bijwerken middels opfris – behandelingen
Na de 1e setting verlies je meer dan 50% van de kleur en vorm. Nabehandelingen zijn noodzaak om de pigmenten te laten stabiliseren meestal 1 of 2
De pigmenten zijn organisch en volledig afbreekbaar door het lichaam allergieën komen hierbij niet voor
Houdt uw PMU 1 of 2 x per jaar bij anders zal de kleur teveel teruglopen en zijn meerdere nabehandelingen daarna alsnog nodig
Bij de nabehandeling binnen het jaar is het niet gegarandeerd dat alleen die behandeling afdoende is. Soms is toch een nabehandeling na 4 weken alsnog nodig

Prijzen:

• PMU Nieuw mesjes (i.p.v. € 350,-) € 189,-
• PMU Nieuw naald (i.p.v. € 325,-) € 189,-
• PMU COMBI ACTIE: wenk naald + eyeliner b + o (i.p.v.€ 775,-) € 415,-
• PMU COMBI ACTIEwenk mesjes + eyeliner b + o (i.p.v. 800,-) € 415,-
• PMU Eyeliner boven (225,-) € 169,-
• PMU Eyeliner onder (i.p.,.v225,-) € 169,-
• PMU Eyeliner b + o (i.p.v. 450,-) € 299,-
• PMU Eyeliner wing (265,-) € 179,-
• Nabehandeling binnen 6 weken: € 75,-
• Opfris binnen 3 maanden: € 89,-
• Opfris binnen 1 jaar naald: € 99,-
• Opfris binnen 1 jaar mesjes: € 125,-

 

*Rebecca Langmair is alleen op vrijdagen te boeken op afspraak via telefoon 030-27 45 350

 

Ik heb interesseWanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Wat zeggen onze klanten

Diverse personen gingen jou al voor. Lees hier de mening en de ervaringen van anderen.

Rebecca heeft mij heel goed geleerd om mooie hairstrokes te creëren middels naaldmethode maar ook microlading. Haar ervaring weet ze goed door te geven in haar lessen. Door in haar salon met haar team samen te werken, heb ik nog meer ervaring opgedaan en heb ik veel routine gekregen in het zetten van permanente make-up

ILJA BOERS

Rebecca toont haar bekwaamheid aan middels opleiding en ervaring, waardoor kwaliteit is gewaarborgd. Dat is mijn ervaring tijdens de jarenlange samenwerking als cosmetisch arts.

PAUL WIJFFELS

Cosmetisch arts

Rebecca heb ik leren kennen als een ondernemer met visie en doorzettingsvermogen. Met de Langmair Academy brengt ze haar kennis en kunde over op andere ondernemers in de beauty branche.

DIANA DE WINTER

Ondernemer
WhatsApp chat