Micro Needling

Micro-Needling is een behandeling waarbij met een rollertje de huid op uiterst gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal.

Waarom zou ik een Micro-needle behandeling willen ondergaan?

Het doel van een Micro-Needle behandeling is om een structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen en om werkstoffen van uw verzorging beter hun werk te laten doen in de diepere huidlagen.

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Maak een afspraak

Een afspraak maken bij de Langmair Academy? Reserveer vandaag nog!

AFSPRAAK MAKEN

MICRO NEEDLING

Hoe vaak moet ik behandeld worden?

Micro-Needlen doet men in eerste instantie in kuurverband. Een gemiddelde kuur bestaat uit een 3 – tal behandelingen met doorgaans 8 weken tussen de behandelingen. Daarna kan men onderhoudsbehandelingen ondergaan. De aangewezen frequentie van de onderhoudsbehandelingen hangt af van het gewenste resultaat en huidconditie.

Zijn de behandelingen pijnlijk?

Micro-Needlen is een behandeling waarbij er kleine puntbloedinkjes kunnen ontstaan. Deze Alvornes wij behandelen zullen wij eerst de huid verdoven zodat het goed te doen is.

Wanneer u zichzelf thuis behandelt met de thuisroller (0,3 mm naaldlengte) dan geeft dat geen vervelend gevoel en ontstaan er ook geen bloedinkjes.

Wanneer u in een instituut wordt behandeld, dan wordt deze behandeling uitgevoerd met een roller met een naaldlengte van minimaal 0,5 mm  of 1,0 mm diepte zijn. Afhankelijk van de huiddikte of doelstelling wordt bepaald welke lengte roller er gebruikt moet worden.

Is het veilig?

Micro-Needlen is volkomen veilig wanneer er volgens de voorschriften wordt gehandeld. Dit houdt in dat de huid goed gereinigd en ontsmet is voorafgaand aan het Needlen. De rollers die worden gebruikt zijn steriel verpakt en worden eenmalig gebruikt.

De thuisroller dient u uitsluitend op uzelf te gebruiken, zeer goed te reinigen na gebruik en buiten het bereik van kinderen te houden. Reinigen doet u met een antiseptische spray, alcohol. Verder dient u uw rollertje op na 3-4 maanden te vervangen.

HET RESULTAAT

Wanneer zie ik resultaat?

Na iedere behandeling zal uw huid collagene aanmaken en de huid vernieuwen. Uw huid wordt steviger, poriën verfijnen,  littekens verminderen en pigmentvlekken vervagen. De kuur i.c.m. de juiste verzorging en de  thuisrollers (0.3 mm) onderhoudt u uw huid heel goed en zal het resultaat nog mooier zijn!

BEHANDELING

Prijzen

Micro Needling gelaat: € 149,-
Micro Needling 1 zone (voorhoofd, wang, kin , rondom mond): € 99,-

AFSPRAAK MAKEN

Contactformulier


    [recaptcha]