Vlierweg 12-a 3991BC Houten
info@langmairacademy.com
030 274 5350

Ma: 10:00 tot 18:00 uur
Di-Vr: 9:30 tot 22:00
Za: 9:00 tot 17:00

Micro Needling

Het doel van een Micro-Needle behandeling is om een structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen.

Maak een afspraak

Openingstijden  (alleen op afspraak)
Ma: 09:30 tot 18:00 uur
Di: 09:30 tot 18:00 uur
Do: 13.00 tot 21.00 uur
Za: 09:00 tot 15:00 uur

Adres
Lucasbolwerk 6
3512 EG  Utrecht

Wat is Micro-Needling?
Micro-Needling is een behandeling waarbij met een rollertje de huid op uiterst gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal.

Waarom zou ik een Micro-needle behandeling willen ondergaan?
Het doel van een Micro-Needle behandeling is om een structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen en om werkstoffen van uw verzorging beter hun werk te laten doen in de diepere huidlagen.

Het effect van Micro-Needling is dat er op natuurlijke en veilige wijze,  huidverbeteringen bereikt kan worden. o.a.:
• Rimpelvermindering
• Huidverstrakking
• Porieverfijning
• Vermindering of verwijdering van ouderdomsvlekken
• Littekenverbetering
• Vermindering / verwijdering van pigmentvlekken

Hoe vaak moet ik behandeld worden?
Micro-Needlen doet men in eerste instantie in kuurverband. Een gemiddelde kuur bestaat uit een 3 – tal behandelingen met doorgaans 8 weken tussen de behandelingen. Daarna kan men onderhoudsbehandelingen ondergaan. De aangewezen frequentie van de onderhoudsbehandelingen hangt af van het gewenste resultaat en huidconditie.

Zijn de behandelingen pijnlijk?
Micro-Needlen is een behandeling waarbij er kleine puntbloedinkjes kunnen ontstaan. Deze Alvornes wij behandelen zullen wij eerst de huid verdoven zodat het goed te doen is.

Wanneer u zichzelf thuis behandelt met de thuisroller (0,3 mm naaldlengte) dan geeft dat geen vervelend gevoel en ontstaan er ook geen bloedinkjes.

Wanneer u in een instituut wordt behandeld, dan wordt deze behandeling uitgevoerd met een roller met een naaldlengte van minimaal 0,5 mm  of 1,0 mm diepte zijn. Afhankelijk van de huiddikte of doelstelling wordt bepaald welke lengte roller er gebruikt moet worden.

Is het veilig?
Micro-Needlen is volkomen veilig wanneer er volgens de voorschriften wordt gehandeld. Dit houdt in dat de huid goed gereinigd en ontsmet is voorafgaand aan het Needlen. De rollers die worden gebruikt zijn steriel verpakt en worden eenmalig gebruikt.

De thuisroller dient u uitsluitend op uzelf te gebruiken, zeer goed te reinigen na gebruik en buiten het bereik van kinderen te houden. Reinigen doet u met een antiseptische spray, alcohol. Verder dient u uw rollertje op na 3-4 maanden te vervangen.

Wanneer zie ik resultaat?
Na iedere behandeling zal uw huid collagene aanmaken en de huid vernieuwen. Uw huid wordt steviger, poriën verfijnen,  littekens verminderen en pigmentvlekken vervagen. De kuur i.c.m. de juiste verzorging en de  thuisrollers (0.3 mm) onderhoudt u uw huid heel goed en zal het resultaat nog mooier zijn!

Prijzen:

• Micro Needling gelaat € 149,-
• Micro Needling 1 zone (voorhoofd, wang, kin , rondom mond) € 99,-

Ik heb interesseWanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Wat zeggen onze klanten

Diverse personen gingen jou al voor. Lees hier de mening en de ervaringen van anderen.

Rebecca heeft mij heel goed geleerd om mooie hairstrokes te creëren middels naaldmethode maar ook microlading. Haar ervaring weet ze goed door te geven in haar lessen. Door in haar salon met haar team samen te werken, heb ik nog meer ervaring opgedaan en heb ik veel routine gekregen in het zetten van permanente make-up

ILJA BOERS

Rebecca toont haar bekwaamheid aan middels opleiding en ervaring, waardoor kwaliteit is gewaarborgd. Dat is mijn ervaring tijdens de jarenlange samenwerking als cosmetisch arts.

PAUL WIJFFELS

Cosmetisch arts

Rebecca heb ik leren kennen als een ondernemer met visie en doorzettingsvermogen. Met de Langmair Academy brengt ze haar kennis en kunde over op andere ondernemers in de beauty branche.

DIANA DE WINTER

Ondernemer
WhatsApp chat