Vlierweg 12-a 3991BC Houten
info@langmairacademy.com
030 274 5350

Ma: 10:00 tot 18:00 uur
Di-Vr: 9:30 tot 22:00
Za: 9:00 tot 17:00

Masterclasses voor gevorderden

Til je bestaande kennis naar een hoger level in onze masterclasses.
Heb je in de praktijk net even dat puntje op de i nodig?

DIVERSE TRAININGEN

Masterclasses zijn losse lessen die je kunt volgen indien je al over een goede basis beschikt met het zetten van permanente make-up. Deze basis is essentieel om aan deze masterclasses mee te kunnen doen. De Masterclass is in feite een level hoger,

een verdieping op je basiskennis in de wereld van de permanente make-up. Je kunt hier je skills onder begeleiding van Rebecca Langmair verbeteren en je niveau naar een hoger niveau tillen.

MASTERCLASS VOOR GEVORDERDEN

Til je bestaande kennis naar een hoger level in onze masterclasses. Heb je in de praktijk net even dat puntje op de i nodig?

Tijdens deze lessen kun je al je hobbels bespreken. Daarnaast kun je ook van elkaar leren. Samen met Rebecca kun je de puntjes op de i zetten en je professionaliseren en met meer kennis en skills weer aan de slag gaan.

PERFECT BROWS / 3D NAALD OF MESJES

Hier krijg je verdieping in de materie van het zetten van Hairstrokes en verschillende technieken zoals Bijv. : Shadowtechnieken en kleurenleer.

FULL LIPS GEVORDERDEN

Je leert hier op hele natuurlijke wijze de lippen optisch te vergroten en de contouren te optimaliseren.

( PMU basis opleiding is vereist)

FULL EYELINER EN WING

Je leert mooie strakke Eyeliner zetten en de beroemde Adele Eyeliner beheersen. Het is van belang bij het zetten van een Eyeliner dat je verschillende diktes kunt maken en beheerst. Ieder cliënt heeft een andere verwachting van een Eyeliner.

(1 hele dag)  

CORRECTIE BEHANDELINGEN VOOR PMU EN TATTOO

Als PMU specialiste is het van belang dat je de verschillende problemen die je tegenkomt door foutieve gezette make-up kunt tackelen of verhelpen. Of daar waar het echt niet kan ook “nee “ kunt zeggen door de juiste inschatting te maken.
Deze cliënten zijn je eeuwig trouw als jij hen kunt helpen. Je krijgt hiermee ook nog een grotere klantenkring.

(1 hele dag)  

OMBRE TECHNIEK: SCHADUW / POEDERTECHNIEK

(1 hele dag)  

COMBI BROW

Ombre techniek gecombineerd met Microblading  voor mooie volle wenkbrauwen

(1 hele dag)  

Ik heb interesseWanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Wat zeggen onze klanten

Diverse personen gingen jou al voor. Lees hier de mening en de ervaringen van anderen.

Rebecca heeft mij heel goed geleerd om mooie hairstrokes te creëren middels naaldmethode maar ook microlading. Haar ervaring weet ze goed door te geven in haar lessen. Door in haar salon met haar team samen te werken, heb ik nog meer ervaring opgedaan en heb ik veel routine gekregen in het zetten van permanente make-up

ILJA BOERS

Rebecca toont haar bekwaamheid aan middels opleiding en ervaring, waardoor kwaliteit is gewaarborgd. Dat is mijn ervaring tijdens de jarenlange samenwerking als cosmetisch arts.

PAUL WIJFFELS

Cosmetisch arts

Rebecca heb ik leren kennen als een ondernemer met visie en doorzettingsvermogen. Met de Langmair Academy brengt ze haar kennis en kunde over op andere ondernemers in de beauty branche.

DIANA DE WINTER

Ondernemer
WhatsApp chat