Vlierweg 12-a 3991BC Houten
info@langmairacademy.com
030 274 5350

Ma: 10:00 tot 18:00 uur
Di-Vr: 9:30 tot 22:00
Za: 9:00 tot 17:00

Full lips starterts 2 dagen

Leer jezelf alle basistechnieken eigen maken voor het "Natural", zetten van Hairstrokes in de wenkbrauwen. Je leert in de Allround de populaire Mesjestechniek, Naaldmodule en het zetten van een mooie Eyeliner. De opleiding is inclusief werkboek, PMU- apparaat en starterspakket. Je kunt direct aan de slag!

Aan de slag met

€ 1295,-  (2 hele dagen)

DATA OPLEIDINGEN

Op alle maandag en dinsdagen geven wij PMU trainingen. (Allround basiskennis PMU, Microblading, Masterclasses en Privelessen)

Allround opleding:

  • Maandag 20 februari  (bijna vol)
  • Maandag 19 maart start Allround 8 lessen
  • Maandag 17 april  Allround opleiding 8 lessen
  • Maandag 21 mei Allround opleiding 8 
  • Maandag 27 augustus Allround opleiding 8 lessen
  • Maandag 22 oktober Allround opleiding 8 lessen

Full lips starterts 2 dagen

Je leert hier op hele natuurlijke wijze de lippen optisch te vergroten en de contouren te optimaliseren.

Ik heb interesseWat zeggen onze klanten

Show off your amazing employees, or highlight key members of your team.Tell the world who you are and why your team is the best.

Rebecca heeft mij heel goed geleerd om mooie hairstrokes te creëren middels naaldmethode maar ook microlading. Haar ervaring weet ze goed door te geven in haar lessen. Door in haar salon met haar team samen te werken, heb ik nog meer ervaring opgedaan en heb ik veel routine gekregen in het zetten van permanente make-up

ILJA BOERS

Rebecca toont haar bekwaamheid aan middels opleiding en ervaring, waardoor kwaliteit is gewaarborgd. Dat is mijn ervaring tijdens de jarenlange samenwerking als cosmetisch arts.

PAUL WIJFFELS

Cosmetisch arts

Rebecca heb ik leren kennen als een ondernemer met visie en doorzettingsvermogen. Met de Langmair Academy brengt ze haar kennis en kunde over op andere ondernemers in de beauty branche.

DIANA DE WINTER

Ondernemer