Vlierweg 12-a 3991BC Houten
info@langmairacademy.com
030 274 5350

Ma: 10:00 tot 18:00 uur
Di-Vr: 9:30 tot 22:00
Za: 9:00 tot 17:00

Cosmetisch Arts Robert Logger

Robert is gespecialiseerd in het geven van Fillers en Botox behandelingen

Maak een afspraak

Openingstijden  (alleen op afspraak)
Ma: 09:30 tot 18:00 uur
Di: 09:30 tot 18:00 uur
Do: 13.00 tot 21.00 uur
Za: 09:00 tot 15:00 uur

Adres
Lucasbolwerk 6
3512 EG  Utrecht

De esthetiek van het menselijk lichaam heeft hem altijd al gefascineerd. Robert is gespecialiseerd in het geven van Fillers en Botox behandelingen. Zorgvuldigheid en een natuurlijk resultaat, waarbij de wensen en verwachtingen van de cliënt bij hem hoog in het vaandel staan. Robert neemt ruim de tijd voor een consult en is erg bedreven in transparante en duidelijke communicatie en geeft eerlijk en helder advies over de verschillende mogelijkheden.

Robert komt een keer per maand in onze salon. U kunt voor een eerste consult vrijblijvend zonder kosten een afspraak maken. Laat u gerust eens voorlichten!

Prijslijst
Botox  1 zone (kraaienpootjes / fronsrimpels / voorhoofdsrimpels), vanaf € 150,-
2 zones  v.a. € 260,-
3 zones  v.a.  € 360,-

Juviderm Filler Hyaluronzuur (semi permanent)
Het natuurlijke verouderingsproces van de huid resulteert in het geleidelijk dunner worden van de bindweefsellaag van de huid. Dat leidt tot rimpels, lijntjes en groeven. Maar ook neemt het volume van spieren, bot en vetweefsel af. Het vetweefsel, dat zich in compartimenten bevindt zal zich ook nog eens, onder invloed van de zwaartekracht, naar beneden kunnen verplaatsen.

Deze verouderingsverschijnselen kunnen tegengegaan worden door het verdwenen volume onder en in de huid aan te vullen met de zogenaamde “fillers”. Wij werken altijd met Juvederm van Allergan. Dit bedrijf  is op dit moment marktleider met wetenschappelijk bewezen producten van uitmuntende en betrouwbare kwaliteit.

Samen met u zullen we tijdens een eerste gratis en vrijblijvende consult uw wensen bespreken om zo ons ‘custom-care plan‘ op te stellen. Aan de hand van dit plan leggen wij op een duidelijke en transparante manier uit wat de diverse mogelijkheden zijn om uw uiterlijk die natuurlijke verjonging en verfrissing te geven.

Voor alle duidelijkheid, fillers vullen volume aan dat verloren is gegaan. Botox daarentegen heeft invloed op en geeft rust aan spieren die rimpels veroorzaken. Wel combineren wij in bepaalde gevallen Botox en fillers in 1 behandeling.

Werking filler
De werkzame stof in fillers genaamd Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor de productie van elastine en collageen in de huid. Het geeft volume en zorgt voor de stimulatie van bindweefselcellen. Als u ouder wordt, neemt in de huid de hoeveelheid hiervan af. Hierdoor verliest de huid aan volume, teint en elasticiteit. Zo kunnen rimpels ontstaan. Met hyaluronzuur fillers krijgt de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit terug en vervagen de rimpels. Na de behandeling wordt het gezicht zachter, heeft u een betere huidstructuur en meer volume in het gelaat. Hierdoor verhoogt het vochtgehalte en wordt het natuurlijke volume in de huidstructuur gecreëerd waardoor de lijntjes vervagen, de gezichtsvorm wordt versterkt of bijvoorbeeld vollere lippen het resultaat zijn.

Behandeling
Voordat u wordt behandeld, krijgt u een consult waar we samen met u een ‘custom-care plan’ opstellen. We kijken of er geen bezwaren zijn tegen deze behandeling.

Een filler behandeling duurt meestal rond de 30 minuten inclusief het consult. De arts brengt de filler (een doorzichtige gel) na desinfectie van de huid met een zeer dun naaldje rechtstreeks onder de huid. Er zit verdoving in de gel waardoor je de prikjes bijna niet voelt. Indien nodig kunnen we de huid nog extra verdoven. Na de behandeling kun je meteen je dagelijkse activiteiten hervatten. De behandeling bestaat dus uit een aantal prikjes. De prikjes kunnen op sommige plaatsen wel gevoelig zijn. Het is een zeer lokale behandeling en er is dus geen effect op de rest van het lichaam. Voor de behandeling kun je eventueel er voor kiezen om een uur voor de behandeling 1000mg paracetamol (2 tab van 500mg) in te nemen.

Duur van de behandeling
De behandeling duurt zo’n 30 tot 45 minuten. Dit is afhankelijk van of je eerst een verdovende crème wilt. Verdoving is niet altijd noodzakelijk, maar in overleg met je arts kun je kiezen voor een lokale verdoving per injectie (net als de tandarts) of met een verdovende crème (EMLA), hier zijn extra kosten aan verbonden. Mocht je voorafgaand aan de filler, de verdovende crème willen, geef dat dan graag even aan bij het maken van je afspraak, dan kunnen we dat inplannen. Na de behandeling zie je direct resultaat.

Direct na de behandeling is resultaat zichtbaar. Het definitieve resultaat zie je echter pas na 4-6 weken. Na de behandeling kan een lichte zwelling optreden welke snel weer zal afnemen. Houd u er rekening mee dat het effect nog iets zal afnemen ten opzichte van direct na te behandeling.

Hyaluronzuur fillers hebben lang resultaat, maar de effecten zijn niet permanent. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar en gemiddeld houden de resultaten 9 maanden tot 1 jaar aan, sommigen zelfs 1,5-2 jaar. De ervaring leert dat het effect langer kan aanhouden na meerdere behandelingen.

Enkele voorbeelden
• Lijnen en gezichtscontouren: doorgaans is na 6-12 maanden een vervolgbehandeling nodig
• Lip vergroting: doorgaans is na ongeveer 6 maanden een vervolgbehandeling nodig

Prijzen Fillers
Voorhoofds- of fronsrimpels v.a. € 400,-
Kraaienpootjes en fijne lijntjes rondom de ogen v.a. € 400,-
Traangootjes v.a. € 400,-
Lipcontour en lipvolume beide lippen v.a. € 300,-
Jukbeenderen accentueren v.a. € 400,-
Wangenvolume v.a. € 400,-
Verstrakken / accentueren kaaklijn v.a. €400,-
Neuscorrectie v.a. €400,-
Liquid facelift v.a. €1200,-

Ik heb interesseWanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Wat zeggen onze klanten

Diverse personen gingen jou al voor. Lees hier de mening en de ervaringen van anderen.

Rebecca heeft mij heel goed geleerd om mooie hairstrokes te creëren middels naaldmethode maar ook microlading. Haar ervaring weet ze goed door te geven in haar lessen. Door in haar salon met haar team samen te werken, heb ik nog meer ervaring opgedaan en heb ik veel routine gekregen in het zetten van permanente make-up

ILJA BOERS

Rebecca toont haar bekwaamheid aan middels opleiding en ervaring, waardoor kwaliteit is gewaarborgd. Dat is mijn ervaring tijdens de jarenlange samenwerking als cosmetisch arts.

PAUL WIJFFELS

Cosmetisch arts

Rebecca heb ik leren kennen als een ondernemer met visie en doorzettingsvermogen. Met de Langmair Academy brengt ze haar kennis en kunde over op andere ondernemers in de beauty branche.

DIANA DE WINTER

Ondernemer
WhatsApp chat