Dermapen

De Dermapen is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van Micro-needling. Een behandeling met de Dermapen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen.

Dermapen behandeling is om structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Het effect van microneedling met de Derma Pen is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden.

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Maak een afspraak

Een afspraak maken bij de Langmair Academy? Reserveer vandaag nog!

AFSPRAAK MAKEN

DERMAPEN

Wanneer kan ik een Dermapen behandeling ondergaan?

U kunt de behandeling ondergaan voor het bereiken van egalere teint, huidverfijning, verminderen van diepterimpels en littekens verkregen door Acne. U kunt deze behandelingen niet ondergaan bij zeer dunne huid, actieve Acne of couperose en Rosacea.

Werking Dermapen oftewel Microneedling Therapie

De disposable en steriele Dermapen cartridge bestaat uit 12 minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren.

Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing.

Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare diepte van de naaldjes, maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Dermapen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus,optimaal behandeld kunnen worden.

DERMAPEN

Intensieve cocktail in combinatie met de Langmair Dermapen

Tijdens het intake gesprek zal de specialist een behandelplan maken en het aantal behandelingen samen met u bepalen. Dit is afhankelijk van het gewenste resultaat en de conditie van uw huid. Er zal gekozen worden voor een intensieve cocktail aan hoogwaardige bestanddelen. Die tijdens de behandelingen wordt aangebracht om zo een nog beter resultaat te verkrijgen.

Deze intensieve cocktail wordt gekozen op basis van het huidprobleem:
• Rimpelbehandelingen
• Huidverfijning
• Littekens
• Pigmentatiestoornissen

In combinatie met de Derma Pen dringen deze actieve bestanddelen door tot in de diepste lagen van de lederhuid wat de effectiviteit van de behandeling verhoogd.

De Langmair Dermapen behandeling

Uw huid wordt gereinigd en ontsmet waarna er een verdovende crème wordt aangebracht. Na een inwerkperiode van minimaal 30 minuten zal de behandeling starten. Er kunnen kleine puntbloedinkjes ontstaan echter is dit juist goed voor de cel vernieuwing en om de groeifactoren te stimuleren in de huid.

Tijdens de behandeling wordt de Dermapen langzaam over de huid bewogen. Tegelijkertijd pulseert de pen de naaldjes gecontroleerd in de huid. Afhankelijk van de diepte waarop gewerkt zal worden kunnen er wat puntbloedingen ontstaan.

Na de Dermapen behandeling is de huid rood en gevoelig en kan er wat zwelling ontstaan in de huid. De huid is de eerste 1-2 dagen na de behandeling wat roder dan normaal en kan nog wat gezwollen zijn. Tevens kan de huid een aantal dagen na de behandeling wat schilferen of vervellen. Wees 2 weken na de Dermapen behandeling erg voorzichtig met de zon. Smeer uw huid dagelijks in met hoge SFP van minimaal 30 spf.

Indien gewenst kan de specialist na de behandeling uw huid camoufleren met de Youngblood Liquid foundation. Deze foundation is vrij van parabenen, parfum, en speciaal ontwikkeld voor de huid na intensieve behandleing om zo herstel te bevorderen. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse bezigheden hervatten!

Hoeveel Dermapen behandelingen heb ik nodig?

Hoe meer behandelingen u ondergaat, hoe sneller u het gewenste resultaat bereikt. We doen de behandelingen bij voorkeur in kuurverband;  4 tot 6 behandelingen met een tussenpoos van 2 maanden. Om de werkzaamheid te verhogen kan de huidtherapeut het gebruik van een MTS roller adviseren voor thuisgebruik in combinatie met hoogwaardige producten die actieve werkstoffen bevatten.

BEHANDELING

Prijzen

Dermapen gelaat kost per behandeling: € 149,
Dermapen 1 zone (bijv.rond om mond, voorhoofd, of alleen wang): € 99,-

AFSPRAAK MAKEN

Contactformulier


[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.